Idag ville jag absolut inte kliva upp.. Hade lätt betalat för att få ligga kvar i sängen idag kan jag lova. Lätt ont i halsen, men framförallt trött pga att det är svart ute när vi vaknar. Det brukar betyda att det är mitt i natten, men nope.. Inte nu på vintern, då är det både natt och tidig morgon när man inte ser något genom fönstret.. Kul!
 
Idag är det som vanligt, jobb till 16:00. Sen stallet för att ta Lillan i paddocken för sista gången innan några veckors vila igen. Så kul att arbeta med henne på detta vis. Som nu, då var tanken att hon skulle få göra arbetet med dessa bommar tre gånger med 2-3 dagars mellanrum och sedan stå igen för att få lagra och grubbla på dessa nya erfarenheter. Har alltid funkat bra på tidigare unghästar (Bandit & Aelsa) så varför skulle det inte funka på henne också?
 
Planen är även att i vinter om det kommer mera snö, så ska hon få haka på oss ut på fälten och busa i snön. Stärker dem väldigt bra och dem lär sig så mycket trots att dem går lösa. Fördelen med att ha häst på landet med många egna fält kan man säga, lyx!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress