Min vardag & besvikelse..

Just nu lyser jag med min frånvaro här och kommer troligen att göra ett tag framöver.. Det händer en hel del runt omkring mig just nu som jag inte han hantera. Det blir då som bloggen får lida men jag hoppas jag kan hitta glöd och inspiration för lite inlägg då och då. Men 3 inlägg om dagen som min plan var från början finns inte i tankarna just nu.
 
Jag jobbar 7-16 varje dag, tar stallet efter det men rider knappt längre, igen... Sen hem, städa, kanske handla något och laga mat efter det. Sen avslutas dagen med youtube videos eller serien jag tittar på. Måste verkligen tipsa er om den, Once upon a time! Alltså jag dör för den, såååå bra. Jag har aldrig fastnat riktigt i en serie tidigare förutom Lucifer som jag och C kollar på tillsammans.. Men denna, waow - älskar! 
 
Något som gör lite ont i mig just nu men som jag försöker att bara undvika är ett "besked" jag fick igår. Eller jag kan nog inte kalla det besked heller, men jag blev väldigt besviken i alla fall. När man verkligen försöker visa en person att man finns där, ställer upp och bryr sig. Men att sedan få höra att man inte räknas som vän? Så mycket som jag visar mig för personen osv, men att jag troligen bara finns där nu pga en livssituation som personen är i? Skojar du.. Jag om någon, till skillnad från många andra, bryr mig på riktigt. Men okej, det svider.
 

Även en pedant kan ha det stökigt

Alla❤dag idag och jag börjar min hemkomst med att få ordning på nedervåningen. Jag har varit sjuk i nästan en veckas tid och har verkligen inte orkat att städa.. Sen som många av er vet så mår inte C prima heller så huset ser just nu ut som ett bombnedslag! Men fix med det innan jag kan ta tag i kvällens gottis framför tvn, för självklart ska det mysas till lite idag i alla fall.
 
Annars då? Livet är lite upp och ner men det blir bättre. Tror dem flesta av er förstått att det är så med tanke på min skinande frånvaro. Men det kommer att bli bättre bara våren trillar runt hörner och annat börjar falla på plats. Då kommer troligen min motivation tillbaka och jag kan uppdatera er mera här.
 
Såhär kan ett kasos se ut hemma.. Men det blir väldigt fint så fort det är ordning igen!

Kaos vecka delux

Denna veckan har inte varit den lättaste, minst sagt.. Mina föräldrar och småbröder är iväg till Sälen med gott folk, jag och Julia fick ansvara för stall och hästarna och Julia samt hennes kille skulle passa huset. Dock började veckan med frusna rör i källaren i huset vilket resulterade i inget vatten.. Samt massor med krångel på jobbet och lite annat.
 
Inte nog med det, jag sitter idag hemma med världens förkylning. Feber, ont i halsen och tung i hela kroppen. Ska trots detta kravla mig ut i bilen för att åka till affären en snabbis, sen vidare och lämna iväg ett paket som skulle varit på upphämtningsstället redan i morse, men då fanns ingen energi hos mig vill jag lova.. Sedan vidare mot Änga till Julia och sedan se om jag måste packa nått paket och ta stallet.
 
Energin idag är väldigt låg, men ska göra mitt bästa för att hinna med mina "måsten" sen blir det nog bara hem och inta soffan med min kära sambo