Rätt häftigt med camo!

Då har Hööks äntligen släppt lite camo-grejer. Täcke och grimma, sjukt läckert. Enkelt men mysigt och för ett rätt så bra pris skulle jag säga. Ni hittar täcket här och grimman här. Både jag och Julia tänkte direkt på Kvicken och Bandit, våra tuffa killar i stallet hehe.
 
Vad tycker ni?
 
 

Livet får en total vändning!

Jag ser sååå mycket fram emot vad som komma skall. 2018 kommer vara det mest händelserika året i hela mitt liv tror jag. Även om det fullt ut inte handlar om mig, så är det ändå en del av mitt liv. Jag är så förbannat tacksam över att jag faktiskt får vara med i allting. Åååååh, det spritter till i hela kroppen!
 
Det känns verkligen som att allt i livet bara rullar på för tillfället och jag blir varm i hela kroppen. Folk runt omkring mig börjar få problem lösta, positiva besked kommer till dem och jag blir så lycklig av det. 
 
Jag vill dessutom påminna er alla om hur fantastiska ni är och ni ska veta att jag uppskattar er i mitt liv. Oavsett om det "bara" är som läsare här eller i verkliga livet. Jag är så himla glad för alla människor som inspirerar mig och inspireras av mig. Jag är inte den bloggare jag en gång var, då mitt psyke bröt ner mig, vilket jag är väldigt ledsen över, då jag älskar detta. Men jag gör så gott jag kan för både min egen och er skull. ❣
 

Lyckorus

Jag är så förbannat taggad på livet just nu! Det finns en sida av mitt liv som inte många vet allt för mycket om. Eller jo.. Fruktansvärt många vet om det, fast via media. Men inte hur jag tyckt, tänkt, vet saker osv. Så det känns skönt att en vacker dag, troligen inom två veckor om jag känner mig redo, kommer kunna skriva om detta. Att få släppa på handbromsen och bara köra på. Ni anar inte lyckoruset och nyfikenheten!
 
Dagens planer är inte allt för många. Återstår att se om det blir gymmet senare ikväll eller om det blir innan min date-night med Julia. Annars får det bli en vilodag men samtidigt vill jag bara kötta på för i morgon ska jag väga mig och ser fram emot vad som står på vågen. Känns på kroppen att det känder något men vill se att det hänt något också. Håll tummarna!